استفاده از نرمافزار شبیه ساز Xampp این امکان را فراهم میکند که عملیات نصب وردپرس را بدون هزینه URL و هاست با آموزش ویدیویی زیر در 10 دقیقه انجام دهید.
Xampp چیست ؟
شبیه ساز Xampp یک پلتفرم به صورت Open Source (متن باز) است که توسط Apachie Friend ساخته شده است.
مزایای این روش :
- امنیت این روش 100 درصد است، زیرا فایل ها روی کامپیوتر خودتان بصورت offline قرار دارند.
- برای کار کردن با وردپرس نیاز به اینترنت ندارید.
- سرعت کار با وردپرس و انتقال فایل در مقایسه با بستر میزبانی سرور Online بسیار بالا است.
- دسترسی همیشگی به فایل های خود دارید.
- بدون هزینه و بهترین روش کار با وردپرس این گزینه است.
امکانات پلتفرم Xampp چیست ؟
Xampp امکانات زیادی از قبیل Apache, MySQL , Filezila همچنین دیتابیس MariaDB و نمایش دهنده اسکریپت هایی که به زبان PHP و Perl نوشته شده اند را در خود جای داده، که مناسبترین گزینه برای نصب وردپرس است.
پیشنیاز نصب وردپرس روی لوکال هاست
1- برنامه Xampp
2– فایل های وردپرس
برای نصب وردپرس بصورت لوکال ما فقط به Apache و MySQL نیاز داریم که در ادامه متن یا ویدیو اطلاعات کاملتری در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
آموزش نصب وردپرس
برای انجام این کار در مرحله اول نرمافزار Xampp را مطابق با سیستم عامل خود دانلود کنید (صفحه دانلود).
در مرحله دوم برای نصب وردپرس به فایل های آن نیاز داریم ! اگر میخواهید پروژهای تازه با وردپرس را شروع کنید فایل های خام وردپرس را دانلود کنید. (دانلود وردپرس) اما اگر پروژه وردپرس و هاست در اختیار دارید میتوانید از پوشه public-html بکآپ گرفته و آن را به فایل منیجر Xampp منتقل کنید.
1- آموزش نصب Xampp
روی فایل exe دانلود شده کلیک راست کرده و گزینه Run as adminstrator را انتخاب کنید. اگر با اررور مواجه شدید ok کرده و از مرحله عبورکنید. در مرحله Select Components مطمئن شوید 4 گزینه Apache, MySQL و PHP و PhpMyAdmin حتما تیک خورده باشند.
Next را بزنید و در قسمت Select a folder مسیر نصب Xampp را مدیریت کنید. اگر فضای کافی در پارتیشن C دارید مسیر را تغییر ندهید و بصورت C:\Xampp به مراحل بعد بروید. صبر کنید تا مرحله نصب به پایان برسد. هنگامی که روی دکمه نمایان شدهی Finish کلیک کردید Xampp با موفقیت نصب شده است.
2- راهاندازی وردپرس با Xampp
هر بار بعد از روشن کردن سیستم یا هنگامی که میخواهید از Xampp استفاده کنید، حتما کنترل پنلِ Xampp را اجرا کنید در ردیف های MySQL و Apache گزینه Start را بزنید تا این دو مُدول اجرا شوند و به رنگ سبز در آیند. زمینههای نصب وردپرس تا این مرحله آماده شدهاند.
1- انتقال فایلهای وردپرس
به مسیر نصب Xampp بروید من در حین نصب نرم افزار پوشه C:\Xampp را انتخاب کرده بودم. در این مسیر پوشه htdocs را باز کنید. این پوشه دقیقا همانند فایل منیجر در Cpanel یا Direct Admin است. در پوشه htdocs یک پوشه خالی ایجاد کنید مثال (نام پوشه : project1) حال فایل های خام وردپرس را که دانلود کرده بودید از حالت زیپ خارج کرده و محتویات پوشه WordPress را تماماً به مسیر C:\Xampp\htdocs\project1 منتقل کنید. این محتویات با آدرس http://localhost/project1 در تمام مرورگرها قابل دسترسی است، بعد از بازکردن URL میبینیم که صفحه خوشآمد گویی عملیات نصب وردپرس با موفقیت به پایان میرسد.
اما هنوز کار تمام نشده …
۲- ساخت دیتابیس
بعد از انجام مرحله اول کنترل پنل Xampp را باز کنید و در ردیف MySQL روی دکمه Admin کلیک کنید، صفحه PhpMyAdmin همانند تصویر زیر در مرورگر باز خواهد شد.
مهم ترین عضو در عملیات نصب وردپرس ایجاد دیتابیس است، در این مرحله باید دیتابیس ایجاد کنیم و تنظیمات آن را در فایل wp-config-sample.php واقع در C:\Xampp\htdocs\project1 ست کنیم.
برای انجام این کار روی تب Databases کلیک کنید. در فیلد Database name یک نام دلخواه حاوی فقط حروف برای دیتابیس خود انتخاب کرده، فیلد مقابل را بدون تغییر رها کرده و گزینه Create را بزنید.
گام آخر در نصب وردپرس (وارد کردن اطلاعات دیتابیس)
حال پوشه C:\Xampp\htdocs\project را باز کنید فایل wp-config-sample را مشاهده میکنید، آن را به wp-config تغییر نام دهید و سپس فایل را با برنامه NotePad باز کرده و مطابق با راهنمای زیر موارد خواسته شده را تغییر دهید.
define( ‘DB_NAME’, ‘igrafix‘ );
جای igrafix نام دیتابیسی که در مرحله بالا ایجاد کرده بودید را وارد کنید.
MySQL database username */
define( ‘DB_USER’, ‘root‘ );
نام یوزر برای همه کاربران root خواهد بود.
/** MySQL database password */
define( ‘DB_PASSWORD’, ” );
عبارت password_here را پاک کرده و جای آن را همانند کد بالا خالی بگذارید.
سپس کلید ترکیبی ctrl + s را بزنید تا فایل ذخیره شود.
تبریک ! کار نصب وردپرس تمام است
ترفندهای مهم
• حالا میتوانید از طریق آدرس http://localhost/project1 پروژه وردپرس خود را کامل کنید و به انتها برسانید.
• همچنین میتوانید با کپی کرده پلاگین و قالب ها در قسمت C:\xampp\htdocs\project1\wp-content\plugins و C:\xampp\htdocs\project1\wp-content\themes به راحتی و در عرض چند ثانیه پلاگین و قالب های سنگین را ایجاد کنید.
• در کنترل پنل Xampp روی دکمه Config (بالا راست) کلیک کرده و در تب Autostart of Modules تیک گزینه های Apache و MySQL را زده و تنظیمات را Save کنید، در این صورت این دو مُدول همیشه بصورت اتوماتیک در حالت اجرا هستند و نیازی نیست بصورت دستی این کار را انجام دهید.
سفارش سئو، تبلیغات و تولید محتوا
2 کامنت
amirali
موقع نصب برنامه خطای
نشون میده چیکار کنم !؟
Ali
مرتبط با هشداری هست زمانی که برنامه هارو با Run as administrator اجرا میکنید.
خطا رو اوکی کنید و برنامه رو در پوشهای بجز Program Files (x86) بریزید.